Webhostinghelden is onderdeel van Online WegWijs

Online WegWijs is medio 2015 opgericht door Tom Schuurmans en Joep Doppen. Hun affiniteit met social- en multimedia en ervaring als bijlesdocent bracht hen tot het plan om Online WegWijs op te richten.

Deze twee ondernemende studenten maken samen geïnteresseerden en ondernemers wegwijs op het internet. Zo helpen zij hen bijvoorbeeld bij het gebruik van Social Media of laten zij door hen middel van een cursus op een interactieve wijze kennis maken met de mogelijkheden van hun mobiele apparaten.

Online WegWijs biedt aan beginners en ondernemers dus allerlei mogelijkheden om de weg te vinden op het internet.

Webhosting Helden

Om het onderdeel van websitehosting nog beter in beeld te krijgen bij onze (potentiële) klanten is begin 2016 Webhosting Helden in het leven geroepen.

Deze eigen identiteit zal ervoor zorgen dat we nog beter kunnen aansluiten bij de specifieke wensen die er zijn voor webhosting en de daarbij eventueel horende diensten.

icons5

Wat wij écht belangrijk vinden

Met deze redenen zijn wij begonnen met WebHosting Helden

Wij doen niet aan klein

Al onze pakketten zijn inclusief onbeperkt data-verkeer en voldoende opslag. Wij doen niet aan kleine pakketten en zijn erg flexibel. Wij groeien met jou mee!

Wij zijn er voor je

Klantenservice met een glimlach, dat kun je online lastig overbrengen. Toch lukt het ons om echt goede klantenservice te bieden aan onze klanten.

Wij weten wat er speelt

We verassen je niet achteraf met kosten. Daarom geven we je graag ongevraagd advies over hoe jij je website nog beter, sneller en veiliger kunt maken. Gratis!

© 2016 WebHosting Helden. Onderdeel van  Online WegWijs.